Ontdek onze innovatieve escape rooms in Sint-Truiden

Ontsnap samen met jouw groep zo snel mogelijk uit onze escape rooms in centrum Sint-Truiden! Onze live escape rooms zijn uiterst spannend, uitdagend en creatief.


Reserveer nu te Sint-Truiden


 Welkom bij Exit Games te Sint-Truiden!

3x
unieke 
escape games
 9.7/10
gem. score op
klanttevredenheid
14
aantal gelijktijdige 
spelers mogelijk
4.000+
spelers per jaar 
te Sint-Truiden
escape game 1 te Sint-Truiden:

CIRCUS ANIMALI

Circus Animali, het circus dat beroemd werd met hun sensationele dierenstunts, slaat z'n tenten op in Sint-Truiden! Jarenlang trokken ze door Europa met hun befaamde acts. Sinds enkele jaren zijn dieren niet meer toegelaten in circusshows en gaan de verkoopcijfers van het circus in het rood. Toch blijft  het circus doorgaan zonder zichtbare financiële problemen. Er gaan nu geruchten dat het circus blijft bestaan door enkele louche zaakjes achter de schermen.

De politie plant een inval tijdens hun periode in Sint-Truiden. Jullie kruipen in de huid van de rechercheurs en krijgen een huiszoekingsbevel van één uur. Zoek uit wat er aan de hand is!


BOEK HIER 

5-6 spelers

22,50

per persoon

4 spelers

25

per persoon

3 spelers

30

per persoon

2 spelers

40

per persoon

2 - 6 personen

72% slaagkans

Niet beperkingsvrij


60 minuten

 Kids-proof (> 12j)

 Weinig schrikeffecten

escape game 2 te Sint-Truiden:

HUNTER   

Londen 1932, je zakenpartner Louis is ontvoerd door het meesterbrein dat zichzelf 'The Pig' noemt. Je had met Louis afgesproken, maar hij is niet thuis. Zijn dochter is er wel en vraagt jullie even te wachten in de woonkamer. 

Plots rinkelt de telefoon en krijg je het nieuws dat Louis ontvoerd is en dat er losgeld wordt gevraagd. De opdracht die 'The Pig' je geeft is heel simpel: kraak Louis' kluis en breng hem het geld. Pas dan laat hij Louis vrij. Gelukkig heeft Louis allerlei puzzels, raadsels, codes en hints verstopt om de kluis te kraken. 

Oohja, je hebt maar één uur de tijd, want dan knalt 'The Pig' Louis overhoop. 


BOEK HIER


5-6 spelers

22,50

per persoon

4 spelers

25

per persoon

3 spelers

30

per persoon

2 spelers

40

per persoon

2 - 6 personen

51% slaagkans

Niet beperkingsvrij


60 minuten

 Kids-proof (> 12j)

 Weinig schrikeffecten

escape game 3 te Sint-Truiden:

R.I.P. *

Jarenlang was professor Kempeneers een wereldautoriteit in de farmaceutische wetenschappen. Op een gegeven moment stond hij zelfs dicht bij een doorbraak naar een medicijn om de doden weer tot leven te wekken. Zo dicht… maar hij kon het nooit afmaken. Enkele mislukte experimenten dreven hem tot wanhoop. Van geniale geleerdenaar gekke kwakzalver in een vingerknip. Na de dood van zijn vrouw trok hij zich terug in een klooster en werd diepgelovig. Verhalen kwamen naar buiten. Volgens de overlevering probeerde hij tot zijn laatste dagen zijn medicijn te vervolledigen door middel van christelijke en zelfs satanische rituelen. Zijn jonge dochtertje verbrak hierdoor alle contact en er werd nooit nog iets van haar vernomen. 

Vandaag de dag ligt hij begraven in een graftombe in het klooster waar hij zijn laatste dagen sleet. Zijn kist is vrij te bezoeken, Als soort van bedevaartsoord voor aanhangers van zijn theorieën. Let wel op! De abt van het klooster zegt dat er een vloek op de crypte rust. Volgens de abt laat de geest van professor Kempeneers enkel bezoekers naar buiten die zijn levensmissie kunnen voltooien. Volgens sommigen een verzinsel om vele kijklustigen weg te houden uit het rustige klooster. Zeer doeltreffend, want tot op heden durfde niemand de graftombe te betreden… jullie wel?

* Deze game is nieuw sinds 13 januari 2023 en bevat boordevol technologische snufjes die jou een fantastische escape ervaring opleveren. Ben je met 2, dan raden we steeds deze kamer aan!


BOEK HIER

2 spelers

40

per persoon

2 personen

97% slaagkans

 Niet-Beperkingsvrij

50 minuten

Kids-proof (> 16j)

 Veel schrikeffecten


 
Onze locatie in Sint-Truiden

Onze unieke locatie in Sint-Truiden is ook zeer goed gelegen. Bekijk hier hoe je er kan geraken.


Openen in Google Maps Ready to escape? 

Ben jij al klaar voor jouw avontuur bij Exit Games? Twijfel niet en boek jouw activiteit via onze website!