Ontdek onze innovatieve escape rooms in Gent

Ontsnap samen met jouw groep zo snel mogelijk uit onze escape rooms in het centrum van Gent! Onze live escape rooms zijn uiterst spannend, uitdagend en creatief.

Reserveer nu te Gent 
Vraag hier een offerte voor grote groepen aan 

 --- ONTDEK HIER ONZE GAMES ---

ALCATRAZ I *

Betreed de duistere en mysterieuze wereld van Alcatraz na de beroemde ontsnapping van drie gevangenen. En jullie zijn de verdachte medegevangen die beschuldigd worden van waardevolle informatie over deze gedurfde ontsnapping achter te houden. De bewakers namen 1 uur pauze dus jullie dienen te ontsnappen voor ze terugkomen. De tijd is aan jullie kant om de waarheid te achterhalen en niet meer vast te zitten want de bewakers zijn hun geduld aan het verliezen.


ALCATRAZ II * 

Deze escape game is identiek aan Alcatraz I. Houd je van competitie en wil je het beter doen dan een ander groep? Boek dan de 2 games tesamen en speel tot 16 personen in dezelfde game.

Alcatraz I & II kunnen ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.


BOEK HIER

100% designed by Exit Games 

*NEW! Deze game heeft een volledig nieuwe gameplay en een volledig nieuw decor sinds 05/08/23. Een echte aanrader!


Speel game met 2 teams tegen elkaar.

Alcatraz I & II kunnen afzonderlijk gespeeld worden, maar zijn nog veel leuker om met of tegen elkaar te spelen. Boek hiervoor zowel Alcatraz I & II te samen op hetzelfde tijdstip. Je kan tijdens de game elkaar neutraal laten, saboteren of helpen. Extra fun gegarandeerd! 

Meer hierover te weten komen >

€22,50 p.p.

6-7-8 personen

€25 p.p.

4-5 personen

€30 p.p.

3 personen

€40 p.p.

2 personen

2 - 8 personen

73% slaagkans

 Niet beperkingsvrij

Weinig schrikeffecten

60 minuten

Kids-proof (> 12j)


Battle Competition
(4 - 16 personen)

DEMONIA *

 

Een jong gezin heeft onlangs zijn intrek genomen in een verlaten huis, maar al snel worden ze geconfronteerd met onverklaarbare gebeurtenissen. Ze hebben een wanhopige poging gedaan om een pastoor in te schakelen om het huis te zuiveren, maar zelfs voor zijn krachten bleek de duisternis te overweldigend. 

Nu is het aan jullie om de waarheid achter de vreemde gebeurtenissen in "Demonia" te onthullen. Stap in de schoenen van onderzoekers en ga de uitdaging aan om de mysteries te doorgronden, raadsels op te lossen en het huis veilig te maken voor het nieuwe gezin.


BOEK HIER

100% designed by Exit Games 

*NEW! Deze game heeft een volledig nieuwe gameplay en een volledig nieuw decor sinds 01/09/23. Een echte aanrader!

€22,50 p.p.

6-7-8 personen

€25 p.p.

4-5 personen

€30 p.p.

3 personen

€40 p.p.

2 personen

2 - 8 personen

67% slaagkans

 Niet beperkingsvrij

60 minuten

 

Niet kids-proof

  (> 14j)

 

Schrikeffecten

THE LAB


Frank Zinnig, professor in Biotechnologie en Informatica, is spoorloos verdwenen. Zijn experimenten zijn alles behalve… menselijk. Ga op zoek naar sporen in zijn labo om zo te achterhalen waar de professor zich bevindt. Let op, het labo zit vol gevaren. Hou de tijd dus in de gaten en zorg dat je binnen de 60 minuten terug buiten bent.

Probeer zijn wetenschappelijke ontdekkingen te ontcijferen, vind de professor en stop zijn waanzinnige experimenten! Maar let op: jouw voorgangers die te lang in zijn labo vertoefden, kwamen nooit meer terug. Verlies de tijd dus niet uit het oog!

BOEK HIER

100% designed by Exit Games

€22,50 p.p.

6-7-8 personen

€25 p.p.

4-5 personen

€30 p.p.

3 personen

€40 p.p.

2 personen

2 - 8 personen

67% slaagkans

 Beperkingsvrij

60 minuten

Kids-proof (> 12j)

Weinig schrikeffecten

TIME MACHINE RACE I (90')

 

Professor Temorax nodigde jullie uit op zijn landhuis, waar hij een spectaculaire demonstratie gaf van zijn laatste uitvinding die de geschiedenis van de mensheid voor goed zal veranderen…een echt werkende Teletijdmachine!

Tijdens de demonstratie van zijn teletijdmachine, heeft professor Temorax zijn genodigden als onvrijwillige proefpersonen in de tijd terug geslingerd. Jullie hebben slechts 90 minuten om doorheen de tijd drie kristallen te verzamelen die de poort naar het heden terug kunnen openen. De reis zit vol obstakels en gevaren. Niet iedereen zal kunnen ontsnappen aan de eeuwige vergetelheid in tijd en ruimte!


TMR II (90')

Deze escape game is identiek aan TMR I. Deze game is het summum van de competitie: je kan er elkaar saboteren, of elkaar helpen. Meerder game ruimtes komen uit in één gezamenlijke gang: laat het competitie best in je los.

TMR I en II kunnen ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.


BOEK HIER

100% designed by Exit Games


Speel game met 2 teams tegen elkaar.

Time Machine Race I & II kunnen afzonderlijk gespeeld worden, maar zijn nog veel leuker om met of tegen elkaar te spelen. Boek hiervoor zowel Time Machine Race I & II te samen op hetzelfde tijdstip. Je kan tijdens de game elkaar neutraal laten, saboteren of helpen. Extra fun gegarandeerd! 

Meer hierover te weten komen >

€29 p.p.

8 personen

€31 p.p.

7 personen

€33 p.p.

6 personen

€36 p.p.

5 personen

€39 p.p.

4 personen

4 - 8 personen

63% slaagkans

 Niet beperkingsvrijWeinig schrikeffecten90 minuten

Kids-proof (> 14j)


Battle Competition
(8 - 16 personen)
Onze locatie in Gent

Onze unieke locatie in Gent is ook zeer goed gelegen. Bekijk hier hoe je er kan geraken.

Openen in Google Maps 
Reserveren te Gent 

 


Ready to escape? 

Ben jij al klaar voor jouw avontuur bij Exit Games? Twijfel niet en boek jouw activiteit via onze website!