100% by Exit Games

Alle games voor 100% zelf ontwikkeld en uitgedacht. Dit maakt ze in één keer ook 100% uniek! Of staat de 100% voor de inzet die ons team dagelijks geeft om een optimale klanten belevenis te kunnen bieden.
 
Oprichter & Bedenker: Thierry Uyttendaele:

"De trigger kwam in de vorm van een eigen eerste ervaring als deelnemer aan een escape game tijdens een buitenlandse trip. Op zich was dit zeker geen ‘wauw-ervaring’, maar het was wel de vonk die mijn nieuwsgierigheid aanwakkerde en mij er toe aanzette hiermee een kwalitatief en rendabel business-model op te zetten.

Escape games combineren sociaal contact, teamwork en open communicatie binnen een groep met een creatieve nieuwsgierigheid, een analytische ingesteldheid en ‘out-of-the-box’ denkvermogen van het individu. Deze waarden en eigenschappen brengen het beste in de mens naar boven en zorgen steeds weer voor verrassende ontwikkelingen.

Door de bedenking, uitwerking en uitbating van escape games wordt een heel eigen platform aangeboden waarop de spelers daar maximaal uiting kunnen aan geven in een (ont)spannende setting. De steeds terugkerende positieve reacties die daarop volgen zijn voor mij de ultieme beloning en maken er een blijvende passie van!"

Onze geschiedenis

2016
Opening te Gent

In februari 2016 opent Exit Games in Gent met 3 games: Alcatraz I en II & The Great Detective. Hiermee zijn we de eerste aanbieder binnen Europa met 2 identieke games die klanten als competitie tegen elkaar kunnen spelen.

2016

Al snel (april 2016) komt er een extra spel bij te Gent, genaamd The Lab. Hiermee worden we in 2016 tijdelijk de grootste escape-game aanbieder van België, met een max capaciteit van 32 deelnemers op één locatie.

2018
Opening te Brugge

Maart 2018: eindelijk is het zover! De nieuwe locatie te Brugge opent met 5 nieuwe games: The Stones Of Indiana, SOS Pacific I & II, Counter Terrorism Unit I & IIBekijk hier het overzicht van onze games te Brugge

2019

In oktober 2019 lanceren we opnieuw 2 games: Time Machine Race I en II. Een game die met maar liefst 90 minuten speeltijd een zeer hoog ervaringsgehalte met zich meebrengt. Deze uitbreiding verhoogt de max. gelijktijdige deelnemers naar 48 in Gent. Bekijk hier het overzicht van onze games te Gent

2020
Brute pech! COVID slaat toe ...

Vanaf maart 2020 worden we zwaar getroffen door het COVID virus. De overheid beslist om indoor-activiteiten in groepen stop te zetten. We beslissen om maandenlang te sluiten.

2021
And we are back!

In augustus 2021 beslissen we om terug de deuren te openen. Wat een verademing! Na lang wachten kunnen we terug focussen op onze passie: een hoge klanttevredenheid en -ervaring tijdens escape-games. Reserveer hier onze games.

2021
Or not?

In december 2021 beslist de regering plots om binnen activiteiten stop te zetten. Alle escape game uitbaters moeten spijtig genoeg hun deuren weer sluiten. 

...
Waar gaan we naar toe?

Op dit moment nog onduidelijk, maar het organiseren van uitdagende escape games zit in ons DNA en de focus zal hierop blijven! Zie blog voor meer info

Je hebt me overtuigd. Dit wil ik ook beleven!

Klik op de knop rechts om onze Games te Brugge & te Gent te boeken.