Ontdek onze innovatieve escape rooms in Brugge

Escape together with your group as fast as possible out of our escape rooms! Our live and immersive escape rooms are exciting, extremely challenging and creative.

Reserve now in Bruges >
Vraag hier een offerte voor grote groepen aan 

 Welcome to Exit Games in Bruges!

5x
unique
escape games
 9.6/10
avg. score on
customer satisfaction
8.000+
players per jaar 
in Bruges

escape games 1 & 2 te Brugge:

SOS PACIFIC I 

Het luxe-passagiersschip HMS Pacific is reddeloos verloren! Het ijskoude water stijgt met de minuut. Alle gangen en deuren zijn automatisch afgesloten. Werk snel een ontsnappingsroute uit en red zo je medepassagiers van een vreselijke verdrinkingsdood!

Ontsnap of verdrink!
De HMS Pacific maakt reeds zwaar slagzij. Het water stroomt reeds over het dek van dit enorme schip waarop jullie zijn ingescheept. Er blijft nog maximaal een uur over om het dek en de reddingssloepen te bereiken.

Alle doorgangen zijn afgesloten, maar jij en je medepassagiers zijn vastbesloten dit te overleven. Als jullie goed samenwerken, is er misschien nog hoop maar éénmaal de paniek toeslaat is het ieder voor zich.

SOS PACIFIC II

Deze escape game is identiek aan SOS Pacific I. Je kan eerst samenwerken met het andere team om je kans te verhogen om uit de eerste kamer te ontsnappen, maar daarna is het sowieso ‘ieder voor zich’. De strijd barst dan echt los want er is slechts plaats voor 1 team in de reddingsboot!

RESERVE HERE


Speel game met 2 teams tegen elkaar.

SOS Pacific I & II kunnen afzonderlijk gespeeld worden, maar zijn nog veel leuker om met of tegen elkaar te spelen. Boek hiervoor zowel SOS Pacific I & II te samen op hetzelfde tijdstip. Je kan tijdens de game elkaar neutraal laten, saboteren of helpen. Extra fun gegarandeerd! 

Meer hierover te weten komen >

6-7-8 players

22 ,50

per person

4-5 players

25

per person

3 players

30

per person

2 players

40

per person

3-8 people

61% chance of succeeding

Restriction-free

No jump-scares

60 minutes

Kids-proof (> 10y)

Battle Competition      
(4 - 16 people)

escape game 3 te Brugge:

THE STONES OF INDIANA

Treed in de sporen van de wereldberoemde maar ook ietwat eigenzinnige avonturier, dokter Indiana Stones. Red de ‘Steen der Almachtigheid’ uit de klauwen van een kwaadaardige wereldorganisatie!

Red een oeroud Artefact!

Dokter Indiana Stones wordt op de hielen gezeten door een duivelse organisatie, die hem achtervolgt tot in de verste uithoeken van de wereld.

Enkel voor jullie heeft hij sporen nagelaten die jullie in staat moeten stellen om zijn laatste archeologische vondst veilig te stellen, nl. de ‘Steen der Almachtigheid’. Maar haast u, want de ‘Bad Guys’ zijn u reeds op het spoor!

RESERVE HERE >

6-7-8 players

22 ,50

per person

4-5 players

25

per person

3 players

30

per person

2 players

40

per person

3-8 people

64% chance of succeeding

Not restriction-free

60 minutes

Kids-proof (> 10y)

No jump-scares

escape games 4 & 5 te Brugge:

COUNTER TERRORISM UNIT I   

De elite van de CIA werd geraakt in het hart van haar organisatie. Hun anti-terreur eenheid werd geïnfiltreerd door een lid van een geschifte terroristen-groepering. Zij schuwen geen enkel middel om de wereld aan hun gruwelijke daden bloot te stellen. Nucleaire bommen staan op scherp in 10 wereldsteden en het fatale startschot zal vanuit de CTU gegeven worden. De CIA zal als schuldige aangewezen worden, waardoor de terroristen vrij spel zullen krijgen om tijdens de totale verwarring de rest van de vrije wereld aan te vallen. 

Vermijd een nucleaire holocaust!

De CTU is de controle kwijt maar er is nog hoop: uw experten-team kan hopelijk deze nucleaire aanval nog verijdelen. De klok tikt en er rest slechts 1 uur. Jullie commandocentrum is geïnfiltreerd maar de verrader was slordig en liet enkele sporen na. De vrije wereld rekent  op jullie. Handel snel en efficiënt maar wees gewaarschuwd: één enkele fout kan catastrofale gevolgen hebben!


CTU II 

Deze escape game is identiek aan CTU I. Ideaal om de strijd aan te gaan met een rivaliserende groep. Deactiveer als eerste de bommen en zorg dat jouw groep de grote 'held' van de dag is.

RESERVER HERE >


Speel game met 2 teams tegen elkaar.

Counter Terrorism Unit I & II kunnen afzonderlijk gespeeld worden, maar zijn nog veel leuker om met of tegen elkaar te spelen. Boek hiervoor zowel Counter Terrorism Unit I & II te samen op hetzelfde tijdstip. Je kan tijdens de game elkaar neutraal laten, saboteren of helpen. Extra fun gegarandeerd! 

Meer hierover te weten komen >

6 players

22 ,50

per person

4-5 players

25

per person

3 players

30

per person

2 players

40

per person

2-6 people

51% chance of succeeding

Niet beperkingsvrij

No jump-scares

60 minutes

 Kids-proof (> 10y)

Battle competition
(4-12 people)Our location in Bruges

Our unique location is very well situated. Look here how to get there.

Open in Google Maps

Map data ©2024 Google
Map data ©2024 Google

 


Ready to escape? 

Ben jij al klaar voor jouw avontuur bij Exit Games? Twijfel niet en boek jouw activiteit via onze website!