Time Machine Race I & II zijn geopend!
Ontdek ze hier

COVID heeft aan Exit Games geen windeieren gelegd. Na jaren feedback verzamelen van diens klanten komt escape room bedenker, creatieveling en HR specialist Thierry Uyttendaele naar buiten met een volledig nieuwe escape room ervaring. Dit maal ook voor grote groepen tot 16 personen die langer als 1u met een ontsnappingspoging bezig willen zijn. 


Thierry: "Een reis in de tijd. Na 14maanden zweet en tranen ben ik enorm trots dat ik met deze Time Machine Race naar buiten kan komen. In dit nieuwe format sluiten we mensen niet gewoon op in een kamer maar sturen we hen echt in een verhaal doorheen de tijd.

Vanuit jaren ervaring wilde ik de kracht van team dynamiek nog sterker uitspelen door nu ook bedrog, strategie en onderhandelingselementen te verwerken in deze ervaring van bijna 150 m2 en 90 minuten durende immersieve belevenis. Als extra-tje heb ik nog meer interactie mogelijkheden voorzien zodat 2 gelijktijdige groepen met elkaar kunnen samenwerken of elkaar kunnen saboteren. En zoals ze zeggen: The proof of the pudding is in the eating!" 


Thierry Uyttendaele

Co-oprichter & game-bedenker